You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Kamppailu

Laadukkaat varusteet kamppailulajeihin

Meillä löytyy laaja ja laadukas valikoima varusteita kamppailulajeihin. Kamppailulajit kuormittavat koko vartaloa. Välillä oikeiden varusteiden löytäminen on hankalaa. Kamppailulajit lisäävät kestävyyskuntoa, lihasvoimaa, nopeutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Kamppailulajeja ovat mm. nyrkkeily, potkunyrkk...

Laadukkaat varusteet kamppailulajeihin

Meillä löytyy laaja ja laadukas valikoima varusteita kamppailulajeihin. Kamppailulajit kuormittavat koko vartaloa. Välillä oikeiden varusteiden löytäminen on hankalaa. Kamppailulajit lisäävät kestävyyskuntoa, lihasvoimaa, nopeutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Kamppailulajeja ovat mm. nyrkkeily, potkunyrkkeily, vapaaottelu, taekwondo, karate, judo ja thainyrkkeily. Kamppailulajit ovat hyvin teknisiä. Ominaista lajille on hyökkääminen ja hyökkäykseltä puolustautuminen. Keskittyminen, räjähtäväävoimantuotto, nopeaa reagointi sekä hyvää vartalonhallintaa ja teknistä suorittamista ovat keskeisessä roolissa. Meiltä löydät erittäin laadukkaat varusteet ja välineet kamppailuun, joilla varmistavat sen, että harrastaminen ja otteleminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Suojavarusteet kamppailulajeihin

Harjoittelu laadukkaissa suojavarusteissa tulee olemaan turvallista ja tuloksellista. Valikoimastamme löytyy hammassuoijasäärisuoija,nilkkatuet,kyynärsuojat,jaalasuojat.

Lisää

Kamppailu  26 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 20 / 26 tuotteesta

Asiasanat

Uutiskirje

Treenigurun uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!